Vzemite barve in čopič v svoje roke!

Vzemite barve in čopič v svoje roke!

Res je, spletne strani in trgovine lahko urejate sami, brez poglobljenega računalniškega znanja. Bodite ustvarjalni in kreativni, ter strankam približajte vašo ponudbo. Dinamika vsebine na spletnih straneh je danes ključnega pomena za dobro uvrstitev v iskalnikih in vračanje obiskovalcev, saj le tako izstopate izmed poplave podobnih in konkurenčnih ponudnikov. Poskrbite, da vam spletna stran ne predstavlja stroška, temveč dobro naložbo!

Razvili smo že četrto generacijo našega lastnega urejevalnika spletnih vsebin, Spletko CMS, ki je zasnovan na podlagi izkušenj in želja naših uporabnikov. Urejanje spletnih strani še nikoli ni bilo tako enostavno!
Urejanje spletnih strani še ni bilo tako enostavno

Urejanje spletnih strani še ni bilo tako enostavno

V četrti generaciji urejevalnika Spletko CMS smo popolnoma prenovili grafično podobo in koncept ter s tem še izboljšali uporabniško izkušnjo, kar uporabnikom omogoča efektivnejše delo. Zapleteni postopki urejanja in učenje navodil na pamet so zgodovina. Dodajanje video posnetka, fotografije ali besedila je enostavno in zabavno. Dodaj, Uredi in Objavi je slogan enostavnega pristopa urejevalnika Spletko CMS četrte generacije.

Spletko CMS raste z vami, saj je struktura povsem prilagodljiva

Mogoča je neomejena razvejanost strukture, ki se popolnoma prilagodi obstoječemu in vpeljanemu sistemu v posameznem podjetju. Na vsakem nivoju je mogoče vzpostaviti različne sekcije ali zapise, ki so med seboj vsebinsko neodvisni. Transparentna in dinamična struktura je še kako pomembna pri sistemih, kjer mora biti zagotovljena hitrost, stabilnost in nadgradljivost po metodi "pay as you grow", kar pomeni, da se sistem širi vzporedno s širitvijo podjetja, oziroma dejavnosti.
Urejanje besedila za vsakogar

Urejanje besedila za vsakogar

Urejanje besedila je enostavno, kot pisanje elektronskega sporočila prijatelju. Namesto, da bi napotke za spremembe na spletnih straneh pisali mojstru, lahko to storite sami. Urejevalnik ima vgrajen kakovosten urejevalnik besedila, ki vam poleg osnovnega oblikovanja, ponuja široko paleto uporabnih orodij za delo s tabelami, dodajanje spletnih povezav, pripenjanje fotografij, vpogled v izvorno kodo strani in podobno.

Dinamika besedila je zelo pomembna in pripomore, k boljši poziciji spletnih strani v iskalnikih.
Optimizacija spletne strani

Optimizacija spletne strani

Optimizacija je danes eden najbolj pomembnih členov v procesu izdelave spletnih strani, saj je od tega odvisna uspešnost strani, pozicija v spletnih iskalnikih in posledično obisk. Potrebno se je zavedati, da storitev optimizacije ni enkratno opravljena naloga, temveč sprotno vzdrževanje in korigiranje glede na trende in dogajanje na trgu. 
Za najbolj pomembne dejavnike poskrbimo mi, vendar je upraviteljem spletnih strani preko Spletko CMS urejevalnika omogočeno urejanje naslovov posameznih strani in ključnih besed.
Video posnetki, PDF dokumenti, Excel tabele in drugi dokumenti

Video posnetki, PDF dokumenti, Excel tabele in drugi dokumenti

Vgrajen je sistem za enostavno dodajanje vseh vrst dokumentov, kot tudi video posnetkov. Excel tabele se samodejno pretvorijo v spletno tabelarično obliko z obliko določeno preko grafične podobe spletne strani.
Video posnetke, ki so objavljeni na portalu YouTube, z enim samim klikom objavimo na spletni strani. Posnetek se predvaja direktno na spletni strani.
Varnost in dostopnost na vsakem koraku

Varnost in dostopnost na vsakem koraku

Urejevalnik Spletko CMS je prilagojen tudi za upravljanje preko mobilnih naprav, kar upraviteljem ali potnikom omogoča urejanje spletne vsebine ali nadzor spletne trgovine kar iz terena, doma ali celo dopusta.
Obesek, ki ga prejme naročnik kot ključ služi kot glavni dostop do urejevalnika.