Oblikujemo, razvijamo, spodbujamo ...

Oblikujemo in razvijamo sodobne spletne aplikacije, ki zajemajo predstavitvene spletne strani, spletne trgovine in b2b sisteme v povezavi z računovodskimi sistemi ter druge spletne aplikacije.
Simbioza z računovodskimi sistemi je v današnjih časih nujnost in ne le prednost takšnih sistemov, zato v naši ekipi stalno razvijamo orodja za povezovanje spletnih trgovin in B2B sistemov z večjimi računovodskimi rešitvami, kot so: Vasco, Datala Pantheon, Microsoft Dynamics NAV (Navision), SAOP ipd.

SpletkoTEC - vmesnik za iskanje in prodajo avtodelov

Razvili smo vmesnik za iskanje in prodajo avtodelov, ki temelji na TecDoc podatkovni zbirki. Uporabnikom ponuja vse potrebne funkcije za napredno iskanje posameznih delov, glede na znamko in model vozila, številko šasije, tip motorja, os ali direktno iskanje po kataloški številki. V določenih državah je omogočeno iskanje tudi preko registrske oznake vozila.

Za podrobnejše informacije in predstavitev sistema nas kontaktirajte.

Izdelava spletnih strani

Glede na množico ponudnikov na trgu je za podjetje danes nujno, da se predstavi tudi na spletu. Nekaj besed in fotografij na spletni strani še ne pomeni uspeha, kar se tiče povpraševalnih in prodajnih rezultatov, zato je potrebno pri načrtovanju in izdelavi upoštevati kakšni ciljni publiki je spletna stran namenjena in kaj s spletno stranjo želi posamezno podjetje doseči. Odgovori na takšna vprašanja, nas skupaj s strokovnim pristopom na podlagi izkušenj, privedejo do ustreznega načrtovanja spletnih strani in aplikacij.

Spletne trgovine in B2B sistemi

Nakupovanje preko spleta se je v zadnjih letih močno razširilo in vedno več je uporabnikov, ki jim to postaja vsakdanji način nakupovanja.
Spletno nakupovanje je enostavno in hitro, ter dostopno kar iz domačega fotelja.
Enostavno in sproščeno spletno nakupovanje dosežemo le z ustreznim načrtom in strategijo pred izdelavo spletne trgovine, kjer je potrebno upoštevati navade uporabnikov ter obstoječo informacijsko infrastrukturo podjetja, ki je naročnik takšnega spletnega sistema, saj nihče ne želi spreminjati že vpeljanih procesov.

Optimizacija spletnih strani

Optimizacija spletnih vsebin je danes najbolj pomembna naloga spletnih razvijalcev. Priti na prvo mesto, biti na prvi strani in biti najbolj viden, so želje vsakega naročnika. Takšne rezultate lahko dosežemo le z oziranjem na spletne standarde in ažurno vsebino spletnih strani.
Pri izdelavi spletnih aplikacij upoštevamo aktualne spletne standarde.

Spletko CMS, preprost a mogočen urejevalnik spletne vsebine

Dinamika vsebine in spletnih strani je danes ključnega pomena, saj le tako posamezna spletna stran izstopa iz konkurence, hkrati pa je višje ocenjena pri spletnih iskalnikih, kar vas posledično uvršča višje pri iskanju. Prednost Spletko CMS sistema je v prilagodljivosti in enostavni uporabi.
Uporaba je nadvse enostavna, saj je urejevalnik primeren tako za spletne strokovnjake, kot za uporabnike brez poglobljenega računalniškega znanja.
Več o SpletkoCMS urejevalniku si preberite tukaj.

Oblikovanje celostnih grafičnih podob

Nudimo oblikovanje logotipov, celostnih grafičnih podob, tiskovin in pripravo za tisk.
Glede koncepta in oblike se predhodno pogovorimo, glede na obstoječe stanje vaše celostne grafične podobe, ki jo lahko le nadgradimo, kot "face-lift" ali začnemo čisto znova. Najprej pripravimo nekaj predlogov, nato skupaj pregledamo osnutke, ter določimo iz katerega izhajamo za finalno dodelavo.